Lär Dig Hur Man Spelar Texas Hold 'Em Poker På Mindre Än Fyra Minuter

Lär Dig Hur Man Spelar Texas Hold Em Poker På Mindre Än Fyra Minuter

Efter att ha sett det fjärde gemensamma kortet, den helt nya satsningsrundor börjar, och åtgärder som följer på samma sätt som på floppen. delas ut på floppen, och alla kan bedöma om det har bidragit till att förbättra sidan med sina hålkort. När alla gör sina beslut och satsningar matchas (är någon tog upp, en annan spelare heter), vi kommer att få se floppen. Vad jag tycker om Poker Face är att det är inte målmedvetet fokuserat på själva spelet. Det kan du chatta före, under och efter varje spel, med alla fem spelare som syns på skärmen i liten video för windows.

Om mer än 1 spelare är kvar i spelet till slutet, en showdown sker där hålet kort avslöjade. En satsningsrunda sker, börjar med den första spelaren efter det att knappen.

Nu, Ess är ett skrämselkort, men du känner att den BTN spelare skulle ha 3-bet med ett starkt Ess, och skulle ha slängt en svag man. Insats för litet här och kunniga motståndare kan resa dig, och representerar ett Ess, och bluffa dig från potten. Texas Hold ' em Poker är ett casino typ av spel där målet är att vinna den bästa handen av en grupp av spelare.

Spelare kan nu använda valfri kombination av de sju korten–de fem gemensamma kort och två hålkort som endast är känd för dem–för att forma den bästa möjliga fem-korts Poker hand. En satsningsrunda, med början med spelaren till vänster om de två som lagt mörkarna.

Spelet använder sig av den standard poker hand ranking för hög poker variationer. Spelet spelas på samma sätt som traditionell Omaha förutom en viktig aspekt. När det är dags för showdown händer, är det möjligt att potten delas mellan den bästa höga (hi) och den bästa låga (lo) hand.

En spelare att syna en All In med för några marker skapas en sidopott, som han inte kan vinna och är separat från den stora grytan, där han kan vinna. Här är den "Ranking av Händer" i den ordning Styrka med Sannolikheten för att behandlas. Den bästa fem-korts hand (eller händer, i händelse av oavgjort) vinner potten. Dealern bränner ett kort och sen det femte och sista community-kortet med framsidan upp.

Någon av de turneringar om bortsett från att Snurra och Gå kan vara ett K. O. Vad detta betyder är att spelarna får tilldelas en viss summa för att bli tjock ut en annan spelare. Denna belöning kallas en bounty, och vad som är intressant med denna typ av spel är att du inte ens behöver för att göra det till finalbordet för att vinna stort. Du kan spela Poker vid ringspel, Sit-N-Go och MTT (Multi-table turnering) format online med riktiga pengar och vinna kontantpriser. Även om det finns flera varianter av Poker som finns, en som är populär över hela världen är inget annat än Texas Hold ' em.

Seven-card stud high-low split är en stud spel som spelas både högt och lågt. Ett kval på 8-eller-bättre för låga gäller för alla high-low split spel, om inte ett specifikt inlägg i motsats visas.

En hand med färre än sju kort vid showdown är döda, utom någon spelare saknas en sjunde kortet kan ha hand styrde live. I alla spel, återförsäljaren meddelar lowcard, den höga handen, alla höjningar, och alla par. Återförsäljare inte att meddela eventuella stegar eller tömningar (med undantag för särskilda spel med låga insatser).

När du spelar över 20 till 25% av dina starthänder, det finns helt enkelt inget sätt du kan spela en bättre hand genomsnitt än din motståndare. Miljontals människor försöker sin hand på Texas holdem poker, men endast en liten andel räkna ut hur konsekvent för att vinna.

När du går all in, ytterligare satsningar med dina motståndare placeras i en sidopott. Endast spelare som bidrar till side pot är berättigad att vinna dessa medel.

Om den sista spelaren vill dra fem nya kort, fyra delas ut en gång, och en kort brännas innan spelaren får ett femte kort. I en single-blind spel, en spelare som har mindre än hälften av en blind kan få en hand. Om all-in spelaren vinner potten, eller köper in sig igen, att spelaren är då skyldig att antingen ta blind på nästa affär eller sitta ute tills på grund av för stora mörken.

Som en allmän regel, vill du att din hand för att matcha floppen, och du bör lägga om den inte gör det. Höja – att höja den satsning som har gjorts som andra spelare måste sedan ringa för att fortsätta i handen.

Höja – att Göra en större insats än den aktuella insatsen (eller stora mörken). Några andra spelare som vill fortsätta skulle sedan ringa upp din ökade satsning i syfte att bära på.

Du kommer inte att vinna lika ofta som när det finns bara två av er i handen, men handen är fortfarande lönsamma, i genomsnitt. Du har att spela färre händer än de flesta eller alla av dina motståndare.

Efter denna satsningsrunda, dealern blandar leken, inklusive de kort som tas ur spel, men inte bränna kort eller kastas överbord. Dealern sedan skär leken och vänder på det sista kortet utan att bränna ett kort. Om det femte kortet vänds upp tidigt, leken blandas och behandlas på samma sätt.

Men denna lag har ingen betydelse vid showdown eftersom betting är över, den sidan är att leva tills kasseras. Om fel person betecknas som låga och att personen insatser, åtgärder korrigeras till den sanna låga kort om nästa spelare har ännu inte agerat. Felaktiga låga kort tar tillbaka den insats och den sanna låga kort måste satsa.