Poker Regler

Poker Regler

Likaså, om styrelsen är alla i spader, att du inte har färg om du har två spader korten i din hand. Medan du är i handen, kan du inte visa ditt innehav till vem som helst. Även om spelaren som sitter bredvid dig redan vikt, han kan avsiktligt eller oavsiktligt ge bort några signaler eller utsätta poker berättar med hans reaktion om styrkan av din hand.

Det kan också hända att alla spelare helt enkelt väljer att inte vara och kontroller runt bordet, som också slutar satsningsrundan. Knappen avgör vilka spelare vid bordet är de som agerar återförsäljare.

För att bekämpa de stora bluffar, du måste kunna "läsa" dina motståndare. I själva verket, många Nr Limit Texas Hold ' em gurus råda dig att "spela mannen, inte kort". Om du inte har tillräckligt med pengar för att ringa en tidigare satsning eller om du vill sätta din hela bankrulle på bordet i form av en höjning, kan du välja att gå "all-in".

När du går all-in, kan du stanna i runda utan att behöva göra några ytterligare satsningar. Ofta turneringar kräver någon spelare som går all-in för att vända sina kort med framsidan upp, även cash-spel i allmänhet inte har denna regel.

Efter den tredje satsningsrundan dealern bränner ett kort och tar ett kort med framsidan upp - river eller femte gatan. Det är den fjärde och sista satsningsrundan innan showdown, återigen börjat med den första aktiva spelaren till vänster om given plats. När den andra satsningsrundan är klar, dealern bränner ett kort och sen ett kort med framsidan upp på bordet.

Det är sedan en tredje satsningsrunda, återigen börjat med den första aktiva spelaren till vänster om given plats. Korten blandas och skär, dealern "bränner" ut ett kort och sedan delas korten ut ett i taget, med framsidan nedåt tills varje spelare har två kort.

Någon av de turneringar om bortsett från att Snurra och Gå kan vara ett K. O. Vad detta betyder är att spelarna får tilldelas en viss summa för att bli tjock ut en annan spelare. Denna belöning kallas en bounty, och vad som är intressant med denna typ av spel är att du inte ens behöver för att göra det till finalbordet för att vinna stort.

Du kan spela Poker vid ringspel, Sit-N-Go och MTT (Multi-table turnering) format online med riktiga pengar och vinna kontantpriser. Även om det finns flera varianter av Poker som finns, en som är populär över hela världen är inget annat än Texas Hold ' em.

Tillsammans med de alternativ du vill satsa, syna, lägga, eller höja en spelare har nu möjlighet att "checka" om ingen satsning har skett i förväg. En check enkelt sätt att passera de åtgärder till nästa spelare i handen. I fixed-limit hold ' em (eller bara "limit hold' em), en höjning är alltid exakt dubbla stora mörken. I pot-limit hold ' em, som spelas mycket mindre ofta än andra varianter), spelare kan satsa någonstans från beloppet för den stora mörken (den minsta tillåtna insats) upp till det totala beloppet i den aktuella potten.


Det belopp som en spelare kan höja till beror på vilket spel som spelas.

Dealern sprider fem kort - tre på en gång, sedan en annan, sedan en annan - som kan användas av alla spelare för att göra bästa möjliga fem-korts hand. Före och efter varje kort(s) avslöjas, och spelarna turas om att satsa. För att stanna i handen och se nästa kort, som alla spelare måste ha lagt lika mycket marker i potten som alla andra. Inget Par - Detta är mycket vanligt hand innehåller "ingenting." Ingen av de fem korten som delas upp i par, och inte heller är alla korten i samma färg eller i följd i rang.
När fler än en spelare har inga par händer betygsatt av det högsta kortet varje hand innehåller, så att en ess-hög hand slår en kung-hög hand, och så vidare.

För mer information om historien i Texas Hold ' em, kolla in artikeln här. Om du är intresserad av de bredare historisk berättelse av poker i allmänhet, kolla in David Parlett s artikel här.

Spel med flera spelare är möjligt, eftersom varje spelare behöver bara två kort till sig själva, men spel med mer än 11 spelare vid ett enda bord är sällsynta. De mest kostsamma yta på nästan varje Texas holdem-spelare spel är att spela alltför många händer. Den spelare som tenderar att vinna mest är de som kommer in i potten med en bättre hand om snitt än sina motståndare. När du förstår och börjar använda detta faktum, kommer du att börja vinna mer.

Om två eller fler spelare har samma hand, kommer de att delas potten lika. Passar inte spela en roll i att bestämma den bästa handen, det vill säga ett Ess-hög flush i spader kommer slips med en Ess-hög flush i ruter. Spelet är ibland spelas med mörkar, precis som i Hold ' em, även om det oftast i pot limit variation, samtidigt som det ibland spelas med antar och följer en mer stud-liknande mönster. I exemplet har vi använt, den minsta insatsen skulle nu bli $2, i första hand skulle vara för $4 till $6, etc.